ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η εταιρεία Mineral Trade προμήθευσε με χαλαζιακή άμμο την εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση των γηπέδων του Ολυμπιακού στον Ρέντη και συνεχίζει και προμηθεύει με χαλαζιακή άμμο για την συντήρηση των υπόλοιπων γηπέδων στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Οι αναβαθμίσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την τελευταία πενταετία είναι εντυπωσιακές. Πλέον το άντρο των Πειραιωτών δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Ωστόσο οι βελτιώσεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πάντα στις προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού και σε αυτές περιλαμβάνεται η διαρκής συντήρηση στους χλοοτάπητες των γηπέδων, ώστε τα προγράμματα εκγύμνασης να γίνονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους παίκτες, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό το πλαίσιο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επενδύσει στη συνεργασία τους με την SIS Pitches, την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο σχετικά με την τοποθέτηση και συντήρηση χλοοτάπητα σε προπονητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα.

Είναι η ίδια εταιρεία που πέρσι το καλοκαίρι είχε αναλάβει την πλήρη επανατοποθέτηση χλοοτάπητα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στα πρότυπα της Premier League. Μια υπόθεση που είχε στοιχίσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στους Πειραιώτες.

Ήδη σε ένα από τα γήπεδα των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού έγιναν τα απαραίτητα έργα ώστε ο χλοοτάπητας να είναι "χαλί".