Για εμάς

H Mineral Trade ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων από το 2002.
Με τι ασχολείται – Η Mineral Trade ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Mineral Trade προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social
 

Η Mineral Trade Συμμετέχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo, 18-20 Οκτωβρίου 2019

Η Mineral Trade Συμμετέχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo, 18-20 Οκτωβρίου 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι η Mineral Trade θα συμμετέχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo. Η έκθεση γίνεται 18-20 October 2019, Metropolitan Expo, Αθήνα.
Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια.

Η έκθεση θα συγκεντρώσει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα μας και να συζητήσει για μελλοντικές ενέργειες με στελέχη από τη Διοίκηση, Εμπορικού και Marketing τμημάτων.

Επισκεφτείτε μας!

Αίθουσα 1 Ι Διάδρομος Β Ι Αριθμός 14

 

Spread the love