Για εμάς

H Mineral Trade ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων από το 2002.
Με τι ασχολείται – Η Mineral Trade ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Mineral Trade προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social
 

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το περίπτερο μας στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το περίπτερο μας στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το γεγονός ότι βρήκατε χρόνο για να επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, Αττική, από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο μας. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και προσβλέπουμε στην ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα εκθέματα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mineraltrade.gr

 

Spread the love