Για εμάς

H Mineral Trade ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων από το 2002.
Με τι ασχολείται – Η Mineral Trade ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Mineral Trade προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social

Slide Καλώς ήλθατε στη Mineral Trade ΕΠΕ COSTA NAVARINO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η Mineral Trade προμηθεύει πυρητική άμμο σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες, SIS Pitches για εφαρμογή και συντήρηση πρασίνου σε γήπεδα γκολφ και αθλητικές εγκαταστάσεις. Καλώς ήλθατε στη Mineral Trade ΕΠΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ
ΟΡΜΟΥ
Η Ανάπλαση του Φαληρικού Ορμού είναι ένα από τα μεγαλυτερα δημόσια έργα και θα ενώνει την καρδιά της Αθήνας με τη νότια μαρίνα.
Καλώς ήλθατε στη Mineral Trade ΕΠΕ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ
Έργα οδοποίιας
Τα μεγαλύτερα εθνικά οδικά δίκτυα στην Ελλάδα

Πρόσβαση

Η έδρα μας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα.

Εγκαταστάσεις

Υπάρχει στεγασμένος χώρος 3,500τμ για να πραγματοποιείται η επεξεργασία και αποθήκευση των υλικών.

Ζητήστε τώρα την Προσφορά σας

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας

Τι κάνουμε

Κύρια δραστηριότητα της Mineral Trade Ltd είναι η επεξεργασία και η εμπορία ορυκτών και βιομηχανικών υλικών καθώς και η παροχή υπηρεσιών μεταφοράς, χερσαίας και θαλάσσιας, διεθνώς.

Πως το καταφέρνουμε

  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εξοπλισμός μηχανημάτων
  • Ταχεία και αποτελεσματική υλοποίηση

Παρέχουμε Προϊόντα

Η Mineral Trade παρέχει μια μεγάλη γκάμα ορυκτών υλικών στους πελάτες της, όπως χαλαζιακή άμμο, άμμο ποταμίσια, βότσαλο ποταμίσιο, ελαφρόπετρα, ζεόλιθο, κεραμοψηφίδα, κεραμάλευρο, αδρανή, κηποχώματα, ποζολάνη, αλάτι αποχιονισμού, σταθεροποιημένο δάπεδο, μείγματα χωμάτων, αμμόχωμα και αργιλόχωμα.

Παρέχουμε Υπηρεσίες

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και άριστης ποιότητας προϊόντων, ώστε να καλύπτει πλήρως και με αίσθημα ευθύνης τις ανάγκες των πελατών της.

18

εκατ. € In 2019

1114

Παραγγελίες 2019

304

ΤΝ πωλήσεων 2018

280

Πελάτες - 2019

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να θέτουμε ανταγωνιστικές τιμές, να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας προς όφελος των συνεργατών και πελατών μας. Δεσμευόμαστε για την αριστεία, ηγεσία και το πάθος για καινοτομία. Οι αξίες μας έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία 10 χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά.
Επικέντρωση στον πελάτη0%
Επένδυση ανθρώπινου δυναμικού0%
Συνεχής βελτίωση0%

Διεθνής παρουσία

Στόχος μας είναι να επεκταθούμε σε νέες χώρες/αγορές με δυνατούς συνεργάτες.

Βέλτιστες υπηρεσίες

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στον πελάτη

Επιτυχία

Οικοδόμηση και διατήρηση μια ισχυρής πελατειακής σχέσης

Συνεργάτες

Μαρτυρίες

Ζητήστε τώρα την Προσφορά σας:
+30 210 5551456 – +30 210 4129870

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας